Konesko tuulikud hakkavad pöörlema Pakri teaduspargis

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konesko

Jaanuari algul ostis Tuge Energia OÜ elektritooteid tootvalt Konesko ASilt väiketuulikute tootmise ja arendamise üksuse, mis alustab tegevust Pakri teadus- ja tööstuspargis, kirjutab BNS.

Konesko AS tegeleb 2008. aastast väiketuulikute arenduse ja tootmisega. Tänavu müüdi edasine arendustöö, tootmine ja intellektuaalne omand Tuge Energia OÜ ettevõttele. Ettevõte alustab tuulikute tootmist energia- ja keskkonnatehnoloogiale fokuseerivas Paktri teadus- ja tööstuspargis ning Konesko AS jätkab ettevõtte tootmispartnerina lepingulise allhankijana.

"Konesko juhtkond usaldas väiketuulikute edasise arendamise ja tootmise meeskonnale, kelle eesotsas jätkub tugevate kogemustega Konesko endise tuulegeneraatorite osakonna projektijuht Indrek Gregor ning oleme valmis pakkuma tootmistuge nii olemasolevate mudelite kui ka uute tuulikumudelite valmistamisel," kinnitas Konesko AS tegevjuht Mart Hirtentreu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles