Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Türi valla kärpekavast ei pääse ka hariduselu, mistõttu on võimalik, et juba järgmisel kuul otsustab vallavolikogu ühendada Retla kooliga Kabala kooli ja Oisu lasteaia.

*Kui vanemaealised külavanemad peavad tähtsaks mõnusa kooskäimiskoha rajamist, siis Türi valla Raukla küla noor külavanem Kati Nõlvak mõtleb asutada ettevõtlikele inimestele kogukonnakeskuse.

*Pühapäeval ETV eetris olnud «Laulukarusselli» neljandas saates esinenud Türi põhikooli õpilane Karl-Mathias Saarse (juhendaja Tiiu Schüts) pääses edasi poolfinaali.

*Laupäeval oli Tallinna laululaval hariduse infotehnoloogia sihtasutuse (HITSA) korraldatud üle-eestilise ProgeTiigri õpilaskonkursi «Tuleviku õpperuum 2050!» lõppvoor, kuhu pääsenud Väätsa kooli õpilaste koostatud tulevikukooli kavandid pälvisid häid kohti.

*Ambla SK suusataja Kaarel Kasper Kõrge esindab Eestit 2.–5. veebruarini Almatõs aset leidvatel U20 ja U23 suusatamise maailmameistrivõistlustel.

*Olgu tegu kodu, kontori, lao või mõne muu inimese kasutatava hoonega, hallitusseened on seal alati olemas, kinnitab biokahjustuste ekspert Kalle Pilt.

*Möödunud nädalal olid Šveitsis Lenzerheide laskesuusatamise keskuses suusaorienteerumise Euroopa meistrivõistlused. Järvakate parimaks tulemuseks jäi viies koht.

*Ilmaennustaja Marko Kaasik kirjutab järgmise nädala kohta, et pehme talveilm kestab. Läänerannikul ja saartel kõigub temperatuur null kraadi ümber, kuid Ida-Eestis peamiselt külma poolel ja lund sajab juurde.

*Järva Teataja vahel ilmub järgmine Maa Elu number.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles