Türi sisesõudjad jäävad suurvõistluselt kõrvale

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates septembri keskpaigast saab Türil treenida end sõudespinninguga, mis on igati tõhus viis ennast vormis hoida. Seda kinnitavad nii Eesti sõudespinningu üks eestvedajaid Aleksei Lipintsov (ergomeetril) kui ka Türi treeningute juhendaja Siim Sarapuu.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Alates septembri keskpaigast saab Türil treenida end sõudespinninguga, mis on igati tõhus viis ennast vormis hoida. Seda kinnitavad nii Eesti sõudespinningu üks eestvedajaid Aleksei Lipintsov (ergomeetril) kui ka Türi treeningute juhendaja Siim Sarapuu. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti tippsõudjad stardivad täna Tallinna spordihallis üheskoos 500 harrastajaga traditsioonilisel sõudeergomeetrite võistlusel Alfa 2015, päeva oodatuimas meeste võistlusklassis sõidab 40 osalejat. 

Allar Rajal, Tõnu Endreksonil ja Andrei Jämsal tuleb üksteisega 1000 meetri distantsil mõõtu võtta ilmselt mitu korda, sest loosi tahtel starditakse ühes eelsõidus. Lihtsam pole kindlasti Kaspar Taimsool, kelle vastasteks eelsõidus on kaaslased neljapaadist, Sten-Erik Anderson ja Kaur Kuslap.

Alfa peakorraldaja Mihkel Klementsovi sõnul segavad kindlasti kaarte ka välismaalased. "Koos Taimsooga stardib näiteks lätlane Gints Zunde, kes eelmisel aastal finiseeris meeste finaalis viiendana," ütles Klementsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles