Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide abilinnapea tool kõigub. Kuigi Reformierakonna Paide piirkonna esimees Geir Põder ütles, et Janno Lehemets peaks loobuma abilinnapea ametis, ei tõtta linnavolinikud teda umbusaldama, sest see lööks uppi kogu Paide võimuliidu.

*Aasta algul leidis Pariisis satiirilehe Charlie Hebdo toimetuses aset terrorirünnak. Järva Teatajaski oma teoseid avaldanud koomiksikunstnik Toomas Verrevit see ei üllatanud, sest kriis on kestnud juba aastaid.

*Türi vald hakkab kärpima. Türi valla poliitikud moodustasid nii-öelda superkomisjoni eesmärgiga vähendada valla kulutusi aastas poole miljoni euro ulatuses.

*Järvamaa muuseumis avataval näitusel näeb huvitavaid relvi, teiste seas ka kuulsat hitleri vikatit.

*Kaalepi mees Aksel Jalakas (46) kahanes vähem kui aastaga ligi 50 kilo jagu ehk jõudis sama kaaluni, mis oli tal 20ndates. Maovähendusoperatsioonist on möödas pea neli aastat ja hea vorm püsib.

*Ludmilla (75) ja Nikolai Kolossov (73) on olnud abielus 50 aastat. Mis sest, et Nikolai polnud esialgu üldse Ludmilla esimene valik. Nüüd ei kujuta nad elu teineteiseta ettegi.

*Türilt pärit dirigent Külli Kiivet sõnab, et teda huvitavad lauljad ja hääl, mitte pillid. «Võibolla see, et ma laulmisest palju tean, on ka koorid heade tulemusteni viinud,» sõnab ta.

*Kui hobuseinimestele on oma lemmikule patsi punumine nagu meditatiivne tegevus, siis juustesse palmikuid teinu peab seda parajalt keerukaks ettevõtmiseks, millele kulub rohkem aega, aga ka vahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles