Ajakeskus tutvustab maakonda lätlastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SA Järvamaa muuseum/Ajakeskus Wittenstein esindab Järvamaad Läti suurimal turismimessil «Balttour 2015». Juhatuse liige Ants Hiiemaa ütles, et 4.–6. veebruarini kestval messil pakuvad ajakeskuse töötajad kuueruutmeetrisel pinnal joogi- ja maitseelamusi ning seda kõike ajastutruudes rõivastes. «Meie torniemand on kindlasti kohal,» sõnas Hiiemaa.

Kui kahel eelmisel aastal on ajakeskus Läti messil käinud koos SA Põhja-Eesti Turism, siis Hiiemaa ütlust mööda viie maakonna turismiettevõtjate katuseorganisatsioon tänavu ei osale. «Nii tuleb meil ka kõik kulud ise kanda,» täpsustas ta.

Siiski peab Hiiemaa Lätis messil osalemist oluliseks, sest senise tagasiside põhjal on Kesk-Eesti lätlastel täiesti avastamata. «Nad on läbi käinud Lõuna-Eesti, Ida-Virumaa ja saared, aga siia pole veel jõudnud,» teab Hiiemaa öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles