Töötukassa tunnustab Pizzakioskit

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaa taustaga mehena julges pere ettevõttena toitlustusäri kaubamärgi Pizzakiosk all ajav Kurre Ehrnsten ehitada pitsabussi, mille ta on üle võtnud Rootsist.
Põhjamaa taustaga mehena julges pere ettevõttena toitlustusäri kaubamärgi Pizzakiosk all ajav Kurre Ehrnsten ehitada pitsabussi, mille ta on üle võtnud Rootsist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Töötukassa tunnustab homme juba kolmandat korda tööandjaid, kohalikke omavalitsusi ja koostööpartnereid, kellega on teinud tõhusat koostööd inimeste tööle aitamisel. Parimate partnerite nimetamisel said kaasa rääkida kõik töötukassa maakonnaosakonnad.

Töötukassa juhatuse esimehe Meelis Paaveli selgitusel on inimeste tööle aitamine töö, mis õnnestub kõige paremini võimalikult paljude osapoolte koostöös. "Oleme väga tänulikud kõigile meie koostööpartneritele – tööandjatele, kohalikele omavalitsustele ja asutustele-ettevõtetele –, kes aitavad meil pakkuda teenuseid tööd otsivatele inimestele," ütles ta.

Eelmisel aastal aitas töötukassa  tööotsingutel 82 191 inimest. "Nagu eelmisel aastal, usaldasid tööandjad meile vahendada pea 50 000 tööpakkumist,“ lausus Paavel. „Koostööpartnereid on töötukassal üle 7000 ning praeguseks oleme sõlminud koostööleppe 13 suurettevõttega."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles