Reformierakondlane kleepis Paide kollaseid numbreid täis ja loobus riigikokku kandideerimast

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poliitik Janno Lehemets otsustas alustada oma valimiskampaaniat performance`iga ja kleepis eile öösel Paide linna kollaseid numbreid täis.
Poliitik Janno Lehemets otsustas alustada oma valimiskampaaniat performance`iga ja kleepis eile öösel Paide linna kollaseid numbreid täis. Foto: Dmitri Kotjuh

Reformierakonna nimekirjas riigikokku pürgiv Paide abilinnapea Janno Lehemets tunnistas eile üles, et kleepis linna täis kollaseid number ühtesid. Vahetult enne lehe trükkiminekut kinnitas ta, et loobub parlamenti kandideerimast.

Eile hommikuks olid poliitikute suured plakatid linnapildist kadunud, kuid nende asemel oli teibitud puude ja seinte külge umbes veerandsada kollast numbrit.

See oli üllatuseks isegi hommikul raekotta tööle tõtanud linnapeale Priit Värgile, kes keskväljakult ühe numbri maha tõmbas, et vaadata, kas plakati sõnum on peidus teisel pool või mitte. Ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles