Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järvamaal on sõelale jäänud 19 ettevõtmist, mis kandideerivad seitsme miljoni eurosele toetusele. Selle rahaga on kavas remontida ja ehitada teid, edendada ettevõtlust, ehitada vee- ja saunakeskus ning muuseum.

*Järvamaa vanim mees Lepo Põldur tähistas laupäeval saja aasta juubelit. Kui Järva Teataja esmaspäeva hommikul Põldurit tema Väätsa vallas Röa külas asuvas kodus õnnitlemas käis, istus vanahärra elutoas diivanil ja luges Postimeest.

*Piimatootjad loodavad kevadeni vastu pidada, kuid edasine on kahtlasest kahtlasem, sest juba praegu tuleb iga toodetud piimatonnile 50 eurot peale maksta.

*Panime kokku pildilehekülje suurest tunnustamisüritusest. Reedel oli Paide kultuurikeskuses pidulik õhtu, kus jagati välja Järvamaa omavalitsuste liidu, spordiliidu ning kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi auhinnad inimestele, kes olid eelmisel aastal silma paistnud spordis, kultuuris ja noorsootöös.

*Laupäeval Ida-Virumaal lõppenud kaugluurepatrullide võistlusel «Utria dessant 2015» sai Kaitseliidu Järva maleva II võistkond 13. ja II võistkond 14. koha.

*Reedel Paide kultuurikeskuses olnud preemiate jagamise õhtul oli võrkpalluritel mitu puhku põhjust auhinda vastu võtma minna. Tunnustust pälvisid nii ala eestvedajad Villi Vantsi ja Tiit Kavak kui ka Schenkeri liigasse jõudnud klubi.

*Arvamusleheküljel saavad sõna Urmas Glase ja Kaia Iva. Mõlemad teevad juttu eesseisvatest riigikogu valimistest.

*Eelmisest esmaspäevast kuu aega on Järvamaa keskraamatukogu fuajees raamatukogu töötajate eestvõttel näha väljapanek päevapiltniku tööriistadest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles