Püünel jagus kohti kõigile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel oli Paide kultuurikeskuses pidulik õhtu, kus jagati välja Järvamaa omavalitsuste liidu, spordiliidu ning kultuurkapitali Järvamaa ekspertgrupi auhinnad inimestele, kes olid eelmisel aastal silma paistnud spordis, kultuuris ja noorsootöös.

Kutsutud said üllatuse osaliseks juba kultuurikeskuse saali sisenedes. Kui muidu istuvad asjaosalised saalis ja lavale pääsevad vaid auhinnatud, siis seekord olid korraldajad lahendanud olukorra nii, et kogu seltskond mahutus lavale ära.

Kultuurikeskuse direktor Ülle Müller selgitas, et tegelikult pole mõte uus. Samasugust lahendust on kasutatud näiteks kodanikuühiskonna konverentsil ning ka paari kontserdi puhul nii esinejad ja pealtvaatajad lava jaganud. «Leidsime, et tunnustust väärivad kõik: nii preemiasaajad, nende esitajad kui ka lähedased ja pereliikmed. Seetõttu palusime kõik lavale,» ütles Müller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles