Võrkpallurid võtsid vastu tähtsaid preemiaid

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalluritel oli reedel tõeline peoõhtu. Tunnustati omade seast ju Järvamaa võrkpalliklubi treener Villi Vantsit (vasakult teine) ja esiliiga võistkonna kauaaegset eestvedajat Tiit Kavakut.
Võrkpalluritel oli reedel tõeline peoõhtu. Tunnustati omade seast ju Järvamaa võrkpalliklubi treener Villi Vantsit (vasakult teine) ja esiliiga võistkonna kauaaegset eestvedajat Tiit Kavakut. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Reedel Paide kultuurikeskuses olnud preemiate jagamise õhtul oli võrkpalluritel mitu puhku põhjust auhinda vastu võtma minna.

Tunnustust pälvisid nii ala eestvedajad Villi Vantsi ja Tiit Kavak kui ka Schenkeri liigasse jõudnud klubi.

Järvamaa võrkpalliklubi eestvedaja Veiko Tihemets ütles, et 2014. aasta oli meestevõrkpallile tõesti erakordne. «Ajaloos esimest korda õnnestus võita esiliiga ning heade asjade kokkulangemise tõttu tõusta Eesti ja Baltimaade absoluutsesse võrkpalliseltskonda,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles