Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide Plaza juhataja Vitali Nantoi selgitab, miks ta restorani ümber ristis ning kuidas plaanib toitlustusäriga keskväljakult kauplustesse ja pidudele laieneda.

*Reedel Järvamaa Kultuuripärli tiitli saav Anu Pink on öelnud, et kui keegi annaks võimaluse, siis tema ostaks natukene aega. Väga kallilt ka ei tahaks osta, aga sellise paraja summa eest võtaks küll ühe tüki. Järva Teatajast leiab kõigi laureaatide nimed, kes reedel said spordi-, noorsoo- ja kultuuripreemia.

*Et Järvamaa mees Aare Kabel majapidamise juhtimise asendustalunikule üle annaks, peab põhjus olema midagi väga olulist. Kui Utria dessandi katsumused kutsuvad, siis minemata ta jätta ei saa.

*Ta tunneb looduslähedust lapsest saati, ta on põgenenud perega korteri ebamugavuste eest metsade vahele, tema töö on harida inimest olema osa loodusest – ta on aasta loodusesõber Piret Eensoo.

*Nofretete ilusalongide juhataja Karin Kägo kabinet on seal, kus ta parasjagu asub: kas mõnes vabas ruumis Türi ja Paide salongis või kodus köögilaua taga.

*Neljapäeva õhtul oli Tallinnas Nordea kontserdimajas Eesti muusikaauhindade galaüritus, kus jagati tunnustust kohaliku muusikailma parimatele. Aasta jazzalbumi väljakuulutamise järel oli laval esindatud ka killuke Järvamaad.

*Mäetaguse mõisa eeskujul käis Albu raamatukogu juhataja Silvi Väinsalu oma lugejatele välja mõtte tuua raamatukogusse näituse tarvis vanu kleite, millel on lugu küljes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles