Pärliga pärjatud mustritelooja ostaks aega

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Järvamaa Kultuuripärli tiitli saanud Anu Pink on öelnud, et kui keegi annaks võimaluse, siis tema ostaks natukene aega. Väga kallilt ka ei tahaks osta, aga sellise paraja summa eest võtaks küll ühe tüki.

Mida soodsa hinnaga saadud ajaga teha, teab ta ka: lõpetaks ära kõik poolikud käsitööd ja oleks endaga hullult rahul. Aga et keegi pole aega juurde pakkunud, siis peab seda siit ja sealt kokku näpistama.

Selle näpistamisega on paraku nii, et Türil tegutsev Saara kirjastus, mille üks omanikke Anu Pink on, ei jäta just palju variante. Sama lugu on Saara käsitöökooliga, mille Kultuuripärli laureaat 2012. aastal käima lükkas. Vähemalt jätavad nii kirjastus kui ka käsitöökool talle võimaluse oma lemmikhobiga tegelda. Teadagi on kõige õnnelikumad just need inimesed, kellel on õnnestunud töö ja hobi ühildada. Anu Pink kuulub nende hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles