Talv lubas suusatajad lõpuks lumele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatamine. Pilt on illustratiivne.
Suusatamine. Pilt on illustratiivne. Foto: Erakogu

Selle nädalaga jõudis ilm sedavõrd talviseks, et nii Kangrumäel kui Tolli metsas said korraldajad ära pidada suusatamise seeriavõistluste avaetapid.

Eile toimus Türil Tolli suusaradadel seeriavõistluse «Türi suusatalv 2015» esimene osavõistlus. Türi spordiklubide liidu juht Mati Sadam ütles, et rajameistrite tõhusa töö järel oli võistluskõlblik 2,5 kilomeetrine rada. Osales 28 suusatajat Väike-Maarjast, Viljandist, Paidest, Koerust ning Türi vallast. Alates noorematest tulid võitjateks: Trister Vaks Säreverest, Getrin Raudsepp Väike-Maarjast, Kristo Sepp Türilt, Geidi Kruusmann Väike-Maarjast, Tiia Riiis Koerust ning türilased Raimo Salla, Vello Lillipuu ja August Albert.

Kangrumäel suusatati aga kolmapäeval ning sealsest võistlusest võttis osa 86 suusatajat. Võistlusklasside võitjateks tulid: Anete-Liselle Kirsipuu, Õnnela Rodendau, Mehis Udam, Kaidy Kaasiku, Eiko Murro, Kaisa Rooba, Marti Himma, Geidi Kruusmann, Maris Kaarjärv, Ilmar Udam ja Avo Siilak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles