Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kolmapäeva hommikul valitses Kareda vallas klaaslibedatel teedel kaos, kus üksteise järel libisesid kraavi kolm liinibussi, haagisega piimaveok, päästeauto ja mitu sõiduautot. Natuke aega oli tee libeduse tõttu koguni suletud.

*Kolmapäeva õhtust laupäevani Ida-Virumaal kestval Utria dessandil, talvisel kaugluurepatrullide võistlusel, on jälle väljas kaks Kaitseliidu Järva maleva võistkonda. Neist ühe koosseisu kuulub ka Järva maavanem, Järva maleva teavituspealik Alo Aasma.

*Türile sõitis eelmisel aastal rongiga ligi 400 000 reisijat.

*Eelmise aasta lõpul ETV eetris olnud «Jõulutunneli» saates kogutud rahast saavad osa ka need Järvamaa lapsed, kes on pidanud seni kehva majandusseisu tõttu treeningust, pillimängust või huvialaringist loobuma.

*Nädalavahetusel Otepääl aset leidva murdmaasuusatamise maailmakarika etapi peakorraldaja, Albu vallast pärit Jaak Mae ootab sõite vaatama rohkem kui 10 000 inimest. Eelmüügist pileti lunastanuid on praegu kümme korda vähem.

*Kaarel Aluoja näitab seekord vanu pilte Väinjärve mõisast.

*Teisipäeval said Järva maavalitsuses ühise laua taga kokku Järvamaa noortekogu liikmed ja maavanem Alo Aasma. Jututeemaks oli noortekogu eelmise aasta ettevõtmised ja ka alanud aasta tegevused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles