Tubli juht tõi tunnustust kõigile naistele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui pühapäeval kuulutati kaitseministeeriumis aasta naiskodukaitsjaks Kaire Lõhmus Kaitseliidu Järva ringkonnast, võttis see asjaosalise heas mõttes tummaks. Päris kosunud polnud Lõhmus veel eilegi.

Kaire Lõhmus tunnistas, et tunnustus oli üllatus. «Tuli kutse. Võtsin Tallinna minekut kui tavapärast nominentide väljakutsumist,» meenutas ta. «Kui hakati lugema aasta naiskodukaitsja tutvustust, sain juba aru, aga päris kohale pole see mulle endiselt jõudnud. Aasta oli ju nagu aasta ikka.»

See oli esimene kord viie aasta jooksul, kui aasta naiskodukaitsja või kaitseliitlase tiitel tuli Järvamaale. Naiskodukaitse Järva ringkonna juhatuse liige Reinika Tatter oli seda meelt, et see on tunnustus kõigile ringkonna tegusatele naistele. «Kaire on järjepidev ja töökas. Tema tolerantsusest võikski jääda rääkima, ta suudab kõigiga väga hästi suhelda,» lausus ta. «Mulle ta juhina väga meeldib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles