Roosad tunked passivad vähestele müürseppadele

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise nädala kolmapäeval harjutas Järvamaa kutsehariduskeskuse kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehituse eriala III kursuse õpilane Sigrit Kreitsman Säreveres ehituspraktikumis krohvimist. Pisut pusimist, tööliigutuste kätteharjutamist ja asi hakkab minema.
Eelmise nädala kolmapäeval harjutas Järvamaa kutsehariduskeskuse kivi- ja betoonkonstruktsioonide ehituse eriala III kursuse õpilane Sigrit Kreitsman Säreveres ehituspraktikumis krohvimist. Pisut pusimist, tööliigutuste kätteharjutamist ja asi hakkab minema. Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Neljaaastase tütre Nora ema Sigrit Kreitsman (22) vurab päevas maha sõita poolsada kilomeetrit, et Järvamaa kutsehariduskeskusse mörti seina viskama jõuda. Kursuse parimal on eesõigusi, näiteks kanda roosasid tunkesid.

Eks Sigrit ole aegade jooksul ehituspraktikumides katsetanud muidki naiselikke vigureid, kandnud geelküüsi. Tööhoos kippusid need edevad ilulisandid puruks minema, küljest kukkuma ja liiga kiiresti kuluma, mistõttu tema näppudel geelküüsi enam ei näe.

Ehitamist võib võrrelda kunstiga

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles