Lund jätkub mitmeks suusarajaks

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staadionimeister Alvin Männik (mootorsaaniga) tegi eile pärastlõunal viimaseid pingutusi, et neljapäeval saaks Tolli metsa suusaradadel toimuda kohaliku seeriavõistluse avaetapp. Kolmapäeval võõrustab suusatajaid aga Kangrumägi.
Staadionimeister Alvin Männik (mootorsaaniga) tegi eile pärastlõunal viimaseid pingutusi, et neljapäeval saaks Tolli metsa suusaradadel toimuda kohaliku seeriavõistluse avaetapp. Kolmapäeval võõrustab suusatajaid aga Kangrumägi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel maha sadanud lumi rõõmustab suusatajaid ja võistluste korraldajaid. Enam ei peaks olema ühtegi takistust, et kolmapäeval ei saaks Kangrumäel ja neljapäeval Türil sõita suusatamise seeriavõistluste etappe.

Ambla valla spordijuht Leo Matikainen sõnas, et kolmapäevane võistlus tuleb kindlasti. «Lumi on ju ainult rõõmuks,» lausus ta. «Nädalavahetusel sadas kõvasti juurde, nii 25–30 sentimeetrit. Olud on normaalsed.»

Nii Ambla SK suusatamise seeriavõistlusel kui ka «Türi suusatalvel 2015» on juhendi järgi kirjas neli osavõistlust. 15. jaanuarist 26. veebruarini neljapäeviti sõidetakse Türil Tolli metsa radadel ja 14. jaanuarist 11. märtsini kolmapäeviti Kangrumäel. Esimesed stardid antakse kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles