Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paar päeva tagasi said Paide linna juhid haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovskilt kauaoodatud kirja, mis puudutab hariduselu ümberkorraldusi. Paide linnapea Priit Värk ja abilinnapea Janno Lehemets on kindlad selles, et Posti tänavale riigigümnaasiumi ei tule, ja loodavad juba järgmisel kuul ministeeriumiga koolile uue asukoha leida.

*Koondamise tõttu 1. jaanuarist ametita jäänud Türi valla kultuurispetsialist Piret Lai otsib õigust töövaidluskomisjonilt.

*Kui öelda kellamees, meenub ilmselt paljudele esimesena Kristjan Lible Oskar Lutsu «Kevadest». Tegelikult on juba aastakümneid kirikukelli helistanud ka naised.

*Reedel olid proviisorite hoiatusstreigi tõttu mitu tundi suletud mõlemad Türi apteegid. Osaühingu Türi Apteek juhataja Anne Simson ja osaühingu Folia Apteek juhataja Anu Laimets on seda meelt, et kõik võimalused seaduseloojate tähelepanu äratada tuleb ära kasutada.

*«Ah, see on kindlasti noore titemamma väsimus,» mõtles Ülle Leesmaa kaheksa aastat tagasi, kui tundis juba mõnda aega, et väsimus ja jõuetu olek kipub peale. Pärast arsti juures käimist selgus lõpuks selgus ka hirmutab diagnoos: papillaarne kilpnäärmevähk. Kummaline on surmahaigust põdenu suust kuulda, et ta on kogemuse eest tänulik. «Tõepoolest, olen tänulik. «See on teinud mind julgemaks. Andnud teadmise, et tagasihoidlikkus ei ole voorus. Peab julgema küsida ja peab olema julgust ka hirmudega võidelda,» sõnas Leesmaa.

*Järvamaa keskraamatukogu võttis lugemisaasta kokku arvudes, selgub, et raha raamatuid osta oli veidi vähem, ligi 400 lugejat tuli juurde ja endiselt on menukid armastusromaanid.

*Kaarel Aluoja kirjutab seekord Türi ujula saamisloost. Ujula avas uksed 1970. aasta jaanuaris.

*Tellijate postkasti jõuab ka ajakiri 60+.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles