Vabatahtlik innustab noori sportima

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantslane Pierre Tingaud armastab väga liikumist ja sporti. Kuigi nädala alguse külmakraadid ja kogu maad kattev lumekiht on talle midagi uut, loodab ta ruttu kohaneda ja seda nautima õppida.
Prantslane Pierre Tingaud armastab väga liikumist ja sporti. Kuigi nädala alguse külmakraadid ja kogu maad kattev lumekiht on talle midagi uut, loodab ta ruttu kohaneda ja seda nautima õppida. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Sel nädalal alustas Paide avatud noortekeskuses vabatahtlikku tööd Pierre Cailloux Tingaud (22) Edela-Prantsusmaalt.

Tema kodulinn on tomatisordile nime andnud Marmande, mis asub Bordeaux ja Touluse`i vahelise maantee E72 ääres. Lund selles tomatikasvatuspiirkonnas tavaliselt ei ole. «Ainult mägedes, aga need on veidi kaugemal,» täpsustas Tingaud.

Eestimaa tervitas teda 4. jaanuari õhtul tuisu ja külmakraadidega. «Kui meil sajab lund, siis elu seisab. Autod ei sõida ja keegi ei lähe kuskile,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles