Ambla suusatajad tõid hõbedat ja pronksi

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla SK suusatajad on olnud edukad nii aasta lõpus kui uue aasta alguses toimunud võistlustel. Detsembri lõpus peetud noorte suusasarja avaetapil tuli Anni Jalakas (190) omas vanuseklassis esimeseks.
Ambla SK suusatajad on olnud edukad nii aasta lõpus kui uue aasta alguses toimunud võistlustel. Detsembri lõpus peetud noorte suusasarja avaetapil tuli Anni Jalakas (190) omas vanuseklassis esimeseks. Foto: Eesti Suusaliit

Pühapäeval Otepääl olnud Eesti noorte ja juunioride suusatamise meistrivõistlustel said Ambla SK suusatajad kaks hõbemedalit. Päev varem võitsid nad sprindis ühe pronksi.

Ambla SK suusatajate treener Raido Rohi jäi nädalavahetusega rahule. «Tüdrukud näitasid vanemate konkurentidega võisteldes korralikku kiirust. Jäin rahule juba laupäevaste sprinditulemustega, kus neil oli isegi raskem võistelda kui pikal distantsil,» lausus ta.

Pühapäeval tuli N16 klassi 5 km võistlusmaal Kaidy Kaasiku teiseks ja M20 klassi 10 km võistlusmaal Kaarel Kasper Kõrge teiseks. Keidy Kaasiku (N16) ja Jarmo Kaasiku (M16 10 km) olid kuuendad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles