Edelaraudtee esindaja: on ilmne, et reklaamidega on mindud üle hea maitse piiri

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Edelaraudtee Infrastruktuuri ASi juhataja Rain Kaarjas ütles, et vastavalt reklaamiseadusele teostab oma haldusterritooriumil reklaami, muuhulgas poliitreklaami, üle järelevalvet kohalik omavalitsus.

«Kui see peaks aset leidma näiteks raudteekaitse või ka maanteekaitse vööndis, tuleb reklaam eelnevalt kooskõlastada kas siis raudtee või maantee valdajaga,» sõnas ta. «Kõnesolev parkla on küll meie kinnistul, kuid see on mõeldud avalikuks kasutamiseks. Meiega on kooskõlastatud Keskerakonna reklaami paigaldamine. Kooskõlastades juhtisime tähelepanu, et reklaam ei tohi häirida veeremi ja maanteeliiklejate nähtavust.»

Sotsiaaldemokraatide ja Reformierakonna reklaamidel Kaarjase sõnul kooskõlastus Edelaraudteega puudub. «On ilmne, et reklaamidega on mindud üle hea maitse piiri. Meie hinnangul peaks kohalik omavalitsus pöörduma olukorra lahendamiseks kas tarbijakaitse või politsei poole,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles