Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kui möödunud aastal oleksid kõik Järvamaalt lahkunud inimesed olnud pärit Kareda vallast, ei elaks detsembri keskpaigast alates maakonna väikseimas omavalitsuses ühtegi inimest.

*Kuigi tanklates on kütuste hinnad märgatavalt langenud ja autopaagi saab täis umbes 15 eurot odavamalt kui enne, pole bussipiletite hinnasula ette näha.

*Kevadel on Türil kavas hakata rajama lipuväljakut, kus tähistada nii lipupäevi kui ka muid pidulikumaid sündmusi.

*Järva-Jaanis kümme kuud tegutsenud Saagu Valguse Järvamaa esindus on aidanud kümneid peresid üle Eesti ja pakkunud huviharidust poolesajale lapsele. Juba lähiaeg toob huviringidele täiendust.

*Pärast üleeestilisel õpilasfirmade konkursil teiseks jäämist võtsid Järvamaa parima õpilasfirma omanikud kaksikvennad Rainer ja Ragnar Lusmägi nõuks pühkida Eesti tolmu jalgelt ja jätkata õpinguid Taanis.

*Järvamaa jalgpallivõistkonnad esinesid Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniiril edukalt. Koju toodi kaks teist kohta ja üks esikoht, tavapärases headuses polnud väljas vaid jalgpallifännid.

*Järva Teataja tähistas esmaspäeval oma 89. sünnipäeva. Lehest leiab pilte sünnipäevapäevast, eelmise aasta loetavamate digilugude edetabeli, viited põnevamatele videodele, huvitavamalt küljendatud küljed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles