Aastalõputurniir osutus ootamatult edukaks

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Paide poisid alustasid aastalõputurniiri väga võimsalt. U-19 klassis neile vastast ei leidunud.
FC Paide poisid alustasid aastalõputurniiri väga võimsalt. U-19 klassis neile vastast ei leidunud. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Järvamaa jalgpallivõistkonnad esinesid Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniiril edukalt. Koju toodi kaks teist kohta ja üks esikoht, tavapärases headuses polnud väljas vaid jalgpallifännid.

U-19 turniiril tegid võimsa avapaugu Paide poisid. FC Paide treener Veiko Kurim pakkus, et edu tõi aastatepikkune töö. Vähem kui kolmanda kohaga poleks nad leppinud, kuid tuli hoopis esikoht. «Sama koosseis mängis ka Eesti noorte meistrivõistlustel,» lausus ta. «Poisid tunnevad üksteist, on aastatega meeskonnana kokku kasvanud, täiskasvanuks saanud. Sellistel turniiridel on üks asi omada häid mängijaid ja teine asi üksteisemõistmist. Kirss tordil oli finaalmäng Tallinna Puumaga, kus alistasime vastase viimase minuti väravast 4 : 3.»

Seitsme poistevõistkonna turniiri pidas Kurim tugevaks, kuid mitte üleliia, sest tugevaimad poisid mängivad juba täiskasvanute klubide all teistes liigades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles