Riik jagab preemiaraha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kultuuriministeerium ootab kuni 10. jaanuarini kandidaate 2014. aasta Eesti Vabariigi kultuuripreemiate ja spordipreemiate määramiseks. Kolm kultuuripreemiat määratakse pikaajalise väljapaistva loomingulise tegevuse eest ning viis preemiat 2014. aastal avalikkuseni jõudnud väljapaistvate tööde eest.

Ettepanekuid preemia määramiseks võivad esitada loomeliidud, preemia laureaadid või kohalikud omavalitsused ning teised juriidilised isikud, kelle põhikirjas on sätestatud kultuuri- ja haridustegevus.

Kaks spordipreemiat määratakse elutöö eest ning kuus preemiat 2014. aasta tulemuste eest. Ettepanekuid kandidaatide kohta võivad teha ministeeriumid, maavalitsused, kohalikud omavalitsused, spordiorganisatsioonid ning teised juriidilised isikud ja asutused, kelle põhikirjas või põhimääruses on sätestatud sporditegevus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles