Kaotus viis Taani õppima

Silvi Lukjanov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa parima õpilasfirma Lusmägi kaksikvendadest omanikud Rainer (paremal) ja Ragnar Lusmägi õpivad Taanis AU Herning ülikoolis rahvusvahelist ärikorraldust ning naudivad sealset üliõpilaselu.
Järvamaa parima õpilasfirma Lusmägi kaksikvendadest omanikud Rainer (paremal) ja Ragnar Lusmägi õpivad Taanis AU Herning ülikoolis rahvusvahelist ärikorraldust ning naudivad sealset üliõpilaselu. Foto: Erakogu

Pärast üleeestilisel õpilasfirmade konkursil teiseks jäämist võtsid Järvamaa parima õpilasfirma  omanikud kaksikvennad Rainer ja Ragnar Lusmägi nõuks pühkida Eesti tolmu jalgelt ja jätkata õpinguid Taanis.

Paide gümnaasiumis õppimise ajal avastasid Rainer ja Ragnar, et Hiinast toodud kitarrimänguks vajalikud medikad ja keeled lähevad müügiks hästi ja nad asutasid nendega äritsemiseks õpilasfirma Lusmägi.

Ragnari kitarrimänguharrastusest alguse saanud tegevus tõi vendadele võidu Järvamaa noorte äriideede konkursil ja andis võimaluse konkureerida Eesti teiste õpilasfirmadega. «Kaks aastat arendasime oma ettevõtet, müügivõrk oli 11 riigis 200 kontaktiga. See oli meeletu töö ja nii ei saanud teiseks jäämist kohe kuidagi uskuda,» selgitas Ragnar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles