Edda Pauksoni horoskoop: Sõnn

Kuido Saarpuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnn
Sõnn Foto: AFP / Scanpix

Rahaasjad kulgevad just nii nagu Sõnnidel tavaks. Oskate olla väga edukas. Eriti soodne aeg rahateenimiseks on 1. maist 8. juulini. Teil õnnestub kerge vaevaga arvestatav summa lisaraha teenida.

Kui olete loomingulise töö esindaja – kunstnik, muusik, (aja)kirjanik, disainer –, on aasta kõik 12 kuud täis loomingulisi õnnestumisi ja publiku tänu.

Teie töös ja karjääris tuleb rahulik aasta, kuid see ei tähenda, et te mingeid muudatusi teha ei võiks. Eriti kiire ja tempokas aeg on alates 5. jaanuarist kuni poole märtsini. Sel ajal võite töökohta vahetada või tööd otsida.

Aasta toob endaga palju välislähetusi. Koos kolleegidega on teie panus firma majanduskasvu vägagi arvestatav ning see kasvatab ka teie isiklikku pangakontot.

Suhted partneriga on rahulikud ja kindlad. Detsembris võib teie suhe muutuda senisega võrreldes palju romantilisemaks. Kui olete üksik, võite just nüüd kohata oma suurt armastust.

Juunist septembrini võite tunda, et teie praegune suhe on muutunud jahedamaks. Võite isegi mõelda selle katkestamisele. Oodake veidi otsuse väljakuulutamisega.

Kodune elu kulgeb rahulikult, olete kõigi vastu hoolitsev ja sarmikas. Kuni 11. augustini tahate oma kodu muuta luksuslikumaks, ehk vahetate mööblit, soetate uudse disainiga kodutehnikat või muudate oma koduaia Eedeni aiaks. Lastega saate suurepäraselt läbi. Vanematega on läbisaamine üle aegade parim.

Augustist aasta lõpuni on teie elu värvikam, sest teile pakuvad huvi kõikvõimalikud lõbustused, reisimine, kultuurisündmustest osasaamine.

Lastega tegelete just nüüd väga palju. Kui töötate mõnes lõbustusasutuses või on teie amet seotud laste ja noorte kasvatuse või õpetamisega, kujuneb aasta eriti edukaks. Tegelete kindlasti spordiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles