Paides pandi jälle takso põlema

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul kella 5.30 ajal visati Paide kesklinnas seisnud taksosse süütepakett, mis mattis hetkega auto leekidesse. Taksojuht pääses autost välja, kõrvetada said üksnes juuksed ja habe. Sama firma takso pandi Paides põlema ka kaks kuud tagasi.

Paide Takso omanik Tarmo Piiskoppel ütles, et taksojuht magas autos ja uksed olid lukus. Keegi koputas uksele ja küsis, kas sõita saab. Autojuht lasi seejärel uksed lukust lahti. Kliendina esinenud mees avas juhipoolse tagumise ukse ja viskas autosse süütepaketi. «Terve auto oli hetkega leekides. Õnneks sai mees välja ja peale kärsanud juuste ja habeme tal midagi viga ei ole,» lausus ta. 

Piiskoppel oletas, et autosse visati isevalmistatud süütepakett.

Samas kohas pandi Paide Taksol auto põlema kaks kuud tagasi. Piiskoppel kinnitas, et autode süütamise tõttu ta Paides äritegemisest ei loobu.

Hommikul samas kohas kliente oodanud Järva Takso taksojuht ütles, et tema oli samal ajal tööl. Ta sai väljakutse Maksimarketi juurde. Kui seal ühtegi klienti teda ei oodanud, sõitis ta kesklinna tagasi ja siis konkurendi auto juba põles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles