Pilguheit Edda Pauksoni järgmise aasta horoskoobile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Erakogu

Laupäevases Järva Teatajas ilmub Edda Pauksoni 2015. aasta horoskoop. Et oleks teada, mida oodata, avaldame siin tähemärkide kaupa lühiülevaate.

JÄÄR

Töösuhetes võite olla liiga aktiivne, seetõttu valitseb oht aasta vältel tekitada mitmeidki konflikte. Kodune elu kulgeb rahulikku rada. Läbisaamine pereliikmetega on üksteisest hooliv ja arvestav, välja arvatud ajavahemik 24. juunist kuni 9. augustini. Suhted elukaaslasega on aktiivsed, kui mitte arvestada seda, et olete ülemäära armukade.

SÕNN

Teie töös ja karjääris tuleb rahulik aasta, kuid see ei tähenda, et te mingeid muudatusi teha ei võiks. Partnerlussuhted on rahulikud ja kindlad. Detsembrikuus võib teie suhe muutuda senisega võrreldes palju romantilisemaks. Kui olete üksik, võite just nüüd kohata oma suurt armastust.

KAKSIKUD

Sel aastal on teile eriliselt tähtis suhtlemine oma õdede, vendade ja teiste lähemate sugulastega, aga samuti on teie jaoks olulised suhted naabritega. Aasta on teie töös ebastabiilne, sest tööl võib esineda üksteisest möödarääkimist, kohusetundetust, pinnapealsust, eriti kui on tegemist rutiinse ja teie jaoks üksluise tööga.

VÄHK

Suhted elukaaslasega on armastuse ja turvalisusega õnnistatud, hoolite teineteisest. Töökaaslastega on suhted ehk veidi pingelised, sest nad ei pruugi teid alati mõista. Rahadega teil sel aastal muret pole, saate suurepäraselt hakkama.

LÕVI

Kuni 11. augustini on teie energia tugev. Tunnete end mõnusalt ning kui oletegi olnud tõbine või on jõudu vähevõitu olnud, siis nüüd on meeleolu ja enesetunne tunduvalt parem. Töös ja karjääris erilisi muutusi pole ette näha. Õdede-vendade ja lähimate naabritega võivad suhted olla pingelised.

NEITSI

Teie suhted elukaaslasega on sellel aastal teineteist toetavad ja armastuseküllased. Neitsitel tõotab töös ja karjääris tulla küllalt kiire ja teguderohke aasta. Aprillis-mais on hea aeg koostööks naiskolleegidega, teie ettevõtmistelt on risk hajutatud ning tulemus on oodatust parem.

KAALUD

Partnerlussuhetes on aasta veidi rahutu. Olete suur vaidleja ning suur õigusemõistja, nii mõnigi vaidlus võib põhjustada tõsisema tüli. Töös sujub sel aastal kõik igati hästi. Suhtlete töökaaslastega palju ning sõbralikult.

SKORPION

Teie töös on harukordne aeg augustini. Olete töökas, täis uusi mõtteid, aktiivne, kiire taibuga. Suhted elukaaslasega on rahulikud ja kindlad. Omavaheline läbisaamine on eriti hea alates märtsist kuni aprilli teise pooleni.

AMBUR

Töös ja karjääris on sellel aastal augustist kuni detsembri lõpuni suurepärane aeg. Teie suhted elukaaslasega on harjumuspärases headuses. Kipute aegajalt partneri vastu häält tõstma.  Teie suhtega saab kõik korda, kui lisate sellele tublisti hellust ja soojust.

KALJUKITS

Oma töös ja karjääris arvestatakse teie panusega, teie sõnal on kaalu. Tõus ametiredelil on üsna tõenäoline. Rahaga ümberkäimisel teil aasta jooksul olulisi probleeme pole, seda tuleb ja läheb. Oma kodus teete ilmselt suuri ümberkorraldusi.

VEEVALAJA

Sel aastal suhtlete tavalisest rohkem oma sugulaste, õdede-vendade ja lähemate naabritega, korraldate ka suguvõsa kokkutulekuid. Kodune elu on sel aastal rahulik, mingeid suuri ümberkorraldusi te ei planeeri, kui vast nokitsete koduaias ja mängite mööbli ümberpaigutamise mängu.

KALAD

Teile on tähtis töö ja karjäär, millest te tavaliselt eriti huvitatud pole olnud – olete hingelt ju loomeinimene. Sellel aastal tunnete endas jõudu töötada täie jõuga ükskõik millisel tööpostil. Suhted elukaaslasega on suurepärased alates 11. augustist kuni aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles