Kaks erakonda trügisid ühele plakatile

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe erakonna reklaam ühel plakatil.
Kahe erakonna reklaam ühel plakatil. Foto: Erakogu.

Keskerakonna nimekirjas riigikogu valimistel kandideeriv türilane Raivo Matsina avastas pärast oma valimisplakati üles riputamist, et sama reklaampinda soovib kasutada veel teinegi erakond.
 

Pilt on tehtud kolm päeva tagasi ja paar tundi pärast enda reklaamplakati üles panemist Türil.

«Kahe tunni jooksul jõudis juba üks teine erakond lisada sinna oma sinist värvi kleebise. Septembris loodi järelikult üks uus parasiiterakond Eestis - Vabaerakond, kes ise ei jõua endale reklaampinda osta, vaid kasutab enda reklaamimiseks mannetult ära teiste üles pandud reklaame. Mind niiviisi sõimata on solvav. Mille eest? Sõna raisk kasutamine kirjapildis ja kõnepruugis on väga inetu, seda enam kui see tuleb poliitikult. Siinkohal võtan endale õiguse öelda - sinu raisaga, Vabaerakond, ma küll riigikogus kohtuda ei taha,» kommenteeris Matsina.

Eesti Vabaerakonna Järvamaa esinumber Arlet Palmiste ütles, et ei oska kommenteerida, kuidas nende erakonna kleeps plakatile võis sattuda. Samuti ei tea ta, kes selle teo korda võis saata. Ta ütles, et on teadlik taoliste kleepsude olemasolust, ent kuidas ja miks kleeps just Türi Keskerakonna esindaja plakatile jõudis, ta üelda ei oska. Samas leidis Palmiste, et nii nagu igal muul elualal, on ka poliitikas igasugune konkurents tavaline ja midagi imestamisväärset ta selles ei näe.

«Poes on ju ka Pepsi ja Coca Cola pudelid kõrvuti,» ütles Palmiste. «Kusjuures alles hiljuti arutasime erakonnas, et kuidas endale rohkem tähelepanu tõmmata ja kõlapinda saada. No näed - nüüd on käes,» naljatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles