Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Kuigi Hilda Rebase vanus on tänasest juba kolmekohaline, on tema vaim nii terav, et ta loeb raamatuid ja lahendab sudokuid.

*Jõule võib tähistada maal või linnas, Soomes, New Yorgis või Eestis, kuid kindlasti mitte kunagi lähedasteta, selgus Paide gümnaasiumi V ja IV klassi õpilaste kirjutistest teemal «Minu unistuste jõulud».

*«Keskkonnaameti loodusõhtute traditsiooni loojale ja hoidjale südamega tehtud töö eest.» Nii on kirjas tänukirjal, mille andis Eesti looduskaitse selts reedel keskkonnaameti keskkonnahariduse peaspetsialistile Piret Eensoole.

*Roosna-Alliku valda Koordi külla rajatud Hobukooli Park on keskus, kus Hele Aluste töö on aidata hobuste abil inimesi ning Sven Aluste töö keskkonnahariduse ja loodusehituse koolitused. Maaelu juurde jõudis pealinnas elanud noorpere sooviga anda oma neljale lapsele eluterve lapsepõlv.

*Kolm Järva-Peetri kiriku kella lõid esimest korda kõik korraga esmaspäeva keskpäeval.

*Paide soomlasest kirikuõpetaja Kari Tynkkynen (48) tuli Sambiast Eestisse kirikutööd tegema, sest Mustal Mandril oli kristlasi neli korda rohkem.

*Tallinnas Raekoja platsil kuulab laste ja ka täiskasvanute soove jõuluvana Sem, kes ütleb, et tema päkapikupõlv möödus Präämas.

*Pole just tore pidada jõule, kui tead, et iga kell võidakse su aken kiviga katki visata. Hea, kui endal hing sisse jääb. Just nii elas üks pere kuude kaupa naabrite vaimse ja füüsilise terrori all. Nüüd elavad nad salastatud isikuandmete ja aadressiga.

*Mida aasta edasi, seda jõulisemalt trügivad kingikottidesse nutitelefonid. Ettevõtted müügi üle ei nurise, seadmed peavad keskmise kasutaja käes vastu kaks aastat, tavaliselt vähemgi, ja siis on tarvis uusi muretseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles