Ilmaennustus rõõmustab suusatajaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmaennustaja Marko Kaasik annab teada, et peale sügistsüklonite mõnenädalast võimutsemist tundub, et talv on võimu haaranud. Vähemalt uue aastani peaks püsima külmakraadides ja lumine ilm. Sisemaal ootame lumikatet, mis kannatab ka juba suusatada.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Botnia lahelt üle Eesti kagusse. Puhub mõõdukas kagutuul, ilm on öösel vahelduva pilvisusega, päeval pilves, sajab peamiselt lund, saartel ka lörtsi. Õhutemperatuur on öösel ja hommikul -2 kuni -8 kraadi, õhtupoole tõuseb nullkraadi lähedale, Lääne-Eestis võib tulla paar kraadi sooja.

Neljapäevaks jääb meie ilma kujundama madalrõhkkonna lääneserv. Tuul pöördub kirdesse ja põhja, ilm on pilves selgimistega, sajab vähest lund. Külma on 1 kuni 5 kraadi, õhtul jääb pilvi vähemaks ja temperatuur langeb sisemaal kuni 10 külmakraadini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles