Kaitseliidu tublimad sportlased tulevad Järva malevast

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaitseliit

Käesolev aasta oli esmakordne, kui aasta jooksul toimunud Kaitseliidu meistri- ja karikavõistlustel saavutatud tulemused liideti malevate arvestuses kokku ja selgitati välja parim - aasta 2014 üldvõitjaks sai Kaitseliidu Järva malev.

Eraldi pälvisid tunnustust Järva maleva pealik kolonelleitnant Arvi Niglas ja spordipealik Jaak Tammik, kellede innustaval eeskujul ja organiseerimisel saavutas malev sellise tunnustuse. Järva malevale anti üle rändkarikas, mis tähistab KL spordi- ja liikumise aasta üldvõitjat ning karikale kanti peale esimene võitja – Järva malev 2014. Järva malev osales kõigil kaheksal Kaitseliidu meistri- ja karikavõistlusel.

Parimaid autasustati tunnustuskirjaga ja Raul Rebase raamatuga „Võimalik“, mille tiitellehte kaunistas olümpiavõitja Gerd Kanteri autogramm. Tunnustused ja meened andsid üle Kaitseliidu ülema nimel kehakultuuri ja spordi vanemspetsialist Meelis Jukk ja Kaitseliidu ülema abi Margus Purlau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles