Haiglasse jõudsid kingitused

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Naerta Ometi  projekt "Jõulud haiglas 2014". Jõuluvana Gert Karu jagas jõulukingitusi Järvamaa haigla lasteosakonnas. Pildil Sten (5k) koos ema Monikaga.
MTÜ Naerta Ometi projekt "Jõulud haiglas 2014". Jõuluvana Gert Karu jagas jõulukingitusi Järvamaa haigla lasteosakonnas. Pildil Sten (5k) koos ema Monikaga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa haiglas viibivad kolm pisikest patsienti said täna kingitused, mille andis neile üle heategevusorganisatsioon Naerata Ometi. 

Järvamaa haiglas viibis nädalavahetusel kolm last - pisim patsient oli alles kuuekuune. Haiglas kingitusi toomas käinud MTÜ turundusjuht Gert Karu tunnistas, et võrreldes Tallinnaga, kus kingitusi anti 150le patsiendile, oli kontrast Paides suur. "Aga see, et lapsi oli vähe haige, ongi tore. Samuti oli piisavalt aega suhelda laste ja ka personaliga." 

Kingikott sisaldas eale ja soole sobivaid mänguasju Juku mänguasjakeskuselt,  samuti mandariine ja maiustusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles