Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Paide üks jõulupuumüüja süüdistab konkurenti enda löömises ja oma müügikoha blokeerimises. Konkurent nimetab seda tema vastu suunatud laimukampaaniaks.

*Ligi kaks kuud on Paides uue tänavavalgustussüsteemi pärast käinud kaevetööd. Kuu aja pärast tõmmatakse püsti uued tänavavalgustuspostid koos leedlampidega.

*Paide linna juhid on otsustanud tõsta lasteiaiaõpetajate palka, mistõttu tuleb tõsta kohamaksu seniselt 20,45 eurolt 29,25 eurole, kuid õpetajaabide palgatõusuks sellest ei jätku.

*Seda, et ühest kodu-uurimusest koorub amet 20 aastaks, ei osanud kooliajal Kuma raadios saatejuhitööd alustanud Silja Felt ette näha, nagu sedagi, et lapsena avastatud loosiõnn saadab teda siiani ja kuulajad võivad heade soovide märgiks kingitusi tuua.

*Ilmub järgmine lugu rubriigis «Pöördepunkt». On öeldud, et glaukoom on vanemate naiste haigus. Järvajaanilane Aare Uustal sai diagnoosist teada pärast keskkooli lõppu. Praegu näeb ta väga halvasti, aga elule vaatab otsa julgelt.

*Agarad Koigi küla inimesed Jaanus Alliksoo ja Jaak Kalits koguvad valla aastavahetuse ilutulestikuks peredelt kümneeuroseid annetusi. Olukord on nutune: kui raha laekub senises tempos, jääb ühine ilutulestik ära.

*Järvamaa puuetega inimestel jääb koja juubel koduseks saanud Tallinna tänava majas pidamata. Lagunevad ahjud ja vinguoht peletasid asjaosalised, lõpuks sel nädalal ka koja juhataja Ülo Paasi oma töökabinetist välja.

*Neljapäeval oli Paide kultuurikeskuses Paide gümnaasiumi võimlemispidu. Õhtu jooksul käis laval 24 tantsurühma, esindatud olid kõik klassid esimese klassi jütsidest abiturientideni.

*Kaarel Aluoja on kõrvutanud vanu ja uuemaid postkaarte. «Olid sa Johannes Ehrenverth (Jaan Eelnurme) Paides või Avelinius-Friedemann Tõnisson Türil või Jakob Pokmann Amblas või keegi neljas või viies või kuues – kui sa olid pühendunud ja tuntud päevapiltnik, kelle juures käidi peale iseenda jäädvustamise ka piltpostkaarte ostmas, pidi sul olema midagi pühadeks pakkuda. See tuli ärile kasuks,» kirjutab ta vanade postkaartide kohta.

*Järva Teataja tellijateni jõuab laupäeval 2015. aasta kalender, mida kaunistavad laste joonistuskonkursi võidutööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles