Jõulupuude müüjad süüdistavad teineteist vägivallas ja laimus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos Kalle Kalvikuga Paide Maksimarketi naabruses jõulupuid müüv Aivi Lepp postitas Facebooki teate, milles avalikustas, et konkurent käis neid ähvardamas.
Koos Kalle Kalvikuga Paide Maksimarketi naabruses jõulupuid müüv Aivi Lepp postitas Facebooki teate, milles avalikustas, et konkurent käis neid ähvardamas. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide üks jõulupuumüüja süüdistab konkurenti enda löömises ja oma müügikoha blokeerimises. Konkurent nimetab seda tema vastu suunatud laimukampaaniaks.

Kümmekond aastat Paides jõulude ajal kuuski müünud Kalle Kalvik ütles, et seadis kolmapäeva õhtul Paide Maksimarketi läheduses parklas AS Paide Veele kuuluva hoone juures üles Cramost laenatud aiad, kuhu kavatses järgmisel päeval kuused tuua. Kolmapäeva õhtul poole üheteistkümne paiku sealt mööda sõites avastasKalvik, et aiad on kadunud.

Neljapäeva hommikul oli Kalvikul plaan seal ikkagi jõulupuumüüki alustada, kuid selle koha peale oli parkinud üks suur auto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles