Leedvalgus hakkab Paides paistma kuu aja pärast

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavavalgustuskaableid kaevatakse Paides maasse niikaua, kuni maa külmub. Kevadel  sulailmadega lähevad tööd jälle lahti ja peaksid kestma kesksuveni.
Tänavavalgustuskaableid kaevatakse Paides maasse niikaua, kuni maa külmub. Kevadel sulailmadega lähevad tööd jälle lahti ja peaksid kestma kesksuveni. Foto: Dmitri Kotjuh

Ligi kaks kuud on Paides uue tänavavalgustussüsteemi pärast käinud kaevetööd. Kuu aja pärast tõmmatakse püsti uued tänavavalgustuspostid koos leedlampidega.

Tänavavalgustusprojekti tellija, AS Paide Halduse juhataja Andrus Tull on tööde käiguga rahul. Ta selgitusel juhtub ikka, et kopp tõmbab kaabli puruks ja siis on teatud osa linnas kas elektri või sideta, kuid Paides on oktoobri lõpus alanud kaevamiste käigus ainult üks kord kaabel ära lõhutud.

Kui valgustusuuendus Paides algasid, selgitas Tull, et teatud ajaks võib jupiti tänava­valgustus häiritud olla, kuid seni on probleeme esinenud üksnes Pärnu tänava lõpus, kus üks kaabel oli lühises, kuid seegi viga on ammu parandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles