Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

*Põdrad tahavad Paides võimu muuta. Reformierakonna Paide piirkonna esimees Geir Põder saatis 26. novembril laiali pressiteate selle kohta, et Paide võimuliit alustab koalitsiooni laiendamiseks läbirääkimisi Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga. Loetud päevad hiljem teatas tema sotsiaaldemokraadist isa Priit Põder, et on valmis uues võimuliidus abilinnapea kohale kandideerima.

*Kui suuremates linnades saab jõulupuud osta juba paar nädalat, algab Paides ja Türil kuusemüük sel nädalal. Istanduse ja metsast toodud kuuse hinna vahe on mitmekordne.

*Teisipäeva õhtul vajus Türi ja Imavere valla piiril Laimetsa ja Äiamaa vahelisel teel kraavi loomaveok, millel oli peal 70 vasikat, kellest 28 hukkus.

*Paide kultuurikeskus saab 100 000 eurot.

*Väätsa lapsed uurisid Prantsusmaal tuumaenergia tootmist.

*Kolmapäeval kella 11st 13ni oli Paide gümnaasiumi aula täis kisa-kära ja jõulumuusikat – käis õpilaste jõululaat. Kauplejaid jagus veel aula ukse taha koridori ja trepimademelegi olid üles seatud müügilauad.

*Imavere põhikooli õpetaja Krista Tiitmaa postitas kuu alguses Facebooki üleskutse, milles palub headel inimestel annetada koolile poksikindaid.

*Kahel aastal Eesti parimaks rannajalgpalluriks tunnistatud Kristian Marmor (27) näpistab sportimisaega elukaaslase, pisipoja ja igapäevatöö kõrvalt, tekkigu see ajaauk kasvõi hilisõhtuti.

*Kui mehepoeg sööb ära ühe korraliku jõuluprae, saab ta energiat, mille kulutamiseks tuleb näiteks kõndida Paidest Türile ja tagasi. Naisterahva väiksem praad kulub ära kahe ja poole tunnise rahulikus tempos kõnniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles