Põdrad tahavad Paides võimu muuta

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna Järvamaa piirkonna esimees Kristjan Kõljalg (vasakul) kinnitas eile Järva Teatajale, et tema Paide võimuliidu moodustamisse ei sekku, vaid see on Paide piirkonna ja selle juhi Geir Põdra (paremal) vastutada.
Reformierakonna Järvamaa piirkonna esimees Kristjan Kõljalg (vasakul) kinnitas eile Järva Teatajale, et tema Paide võimuliidu moodustamisse ei sekku, vaid see on Paide piirkonna ja selle juhi Geir Põdra (paremal) vastutada. Foto: Dmitri Kotjuh

Reformierakonna Paide piirkonna esimees Geir Põder saatis 26. novembril laiali pressiteate selle kohta, et Paide võimuliit alustab koalitsiooni laiendamiseks läbirääkimisi Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

Loetud päevad hiljem teatas tema sotsiaaldemokraadist isa Priit Põder, et on valmis uues võimuliidus abilinnapea kohale kandideerima.

Kui möödunud aasta sügisel kohe pärast kohalike omavalitsuste valimisi lagunesid Paides Isamaa ja Res Publica Liidu read ning kaks volinikku vahetas poolt, siis kevadel lõhenes Reformierakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles