Jõulupuude meetrihind erineb mitu korda

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RMK Järvamaa metsaülem Peeter Puhke leidis Väätsa kandist elektriliinide alt päris palju ilusaid tihedaid kuuski, mis nagunii kunagi suureks ei kasva. Ta soovitab varuda kuuse otsimiseks aega ja puude vahel ringi kõndida. Ega autoaknast alati näe, kui ilusaid kuuski siin on.
RMK Järvamaa metsaülem Peeter Puhke leidis Väätsa kandist elektriliinide alt päris palju ilusaid tihedaid kuuski, mis nagunii kunagi suureks ei kasva. Ta soovitab varuda kuuse otsimiseks aega ja puude vahel ringi kõndida. Ega autoaknast alati näe, kui ilusaid kuuski siin on. Foto: Dmitri Kotjuh

Kui suuremates linnades saab jõulupuud osta juba paar nädalat, algab Paides ja Türil kuusemüük sel nädalal. Istanduse ja metsast toodud kuuse hinna vahe on mitmekordne.

Viisulane Kalle Kalvik tõi jõulukuuse tuppa pühapäeval. See on harilik kuusk, mis on kasvanud Suure-Jaani lähedal istanduses. Jõulupuude müügiga on ta tegelenud mitu aastat.

Tänasest saab sealtsamast Suure-Jaani istandusest pärit kuuski osta Türilt Maxima kõrvalt, Paide kultuurikeskuse parklast ja Maksimarketi vastas oleva veekäitlusjaama juurest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles