Järvamaale tuli 2526 eurot hasartmänguraha

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Hasartmängumaksu nõukogu (HMN) vaatas läbi novembris laekunud taotlused ning jagas kultuuri-,  spordi-, haridus- ja sotsiaalvaldkonna väikeprojektidele kokku  150 700 eurot. Esitati 244  taotlust, millest 96 rahuldas nõukogu täielikult või osaliselt.

Nõukogu liikme Kaia Iva sõnul esitati Järvamaalt seitse projekti: viis haridus- ning  kaks kultuuri- ja sotsiaalvaldkonnast. Spordivaldkonna taotlusi sel korral ei laekunud.

Toetus määrati neljale taotlusele kogusummas 2526 eurot ning ühe rahast ilma jäänud taotluse puhul on nõukogu valmis seda toetama pärast projekti täpsustamist. „Järvamaa omavalitsused ja organisatsioonid on olnud viimasel ajal taotluste esitamisel tagasihoidlikud," ütles Kaia Iva. "Ei usu, et raha on Järvamaal niigi piisavalt, ka ei ole HMNil maakondlikke piirsummasid.  Tasub küsida edukatelt rahaküsijatelt kogemusi ning tutvuda HMNi kodulehel toodud taotlemise korraga.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles