Lasteaed hiilgab taaskasutusilus

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi Kesklinna lasteaed on tänavuste jõulukaunistuste juures pidanud silmas taaskasutuse suunda, ostetud on vaid elektriküünlaid.

Türi Kesklinna lasteaia juhataja Malle Elmik sõnas, et kuna tänavu on lasteaias päevakorral taaskasutuse teema,  otsustasid nad ka jõulukaunistused sellega siduda. «Nii valmisid õpetajate kaunistused koridori seintele ja ka rühmad püüdsid otsida lahendusi oma kaunistustele,» sõnas ta.

Ka lasteaia üldkasutatavad koridorid said Elmiku meelest muinasjutulise lahenduse kõigest sellest, mis on lasteaias olemas ja 40 tööaastaga kogunenud. «Üks muinasjutt räägib karumõmmide jõulupeost, teine jõuluvana küllasõidust, järgmised päkapikkude askeldamistest, metsarahva kingitustest ja sellestki, mida teevad päkapikud vabal ajal ja kuidas nende maja paistab välja öisel ajal,» tutvustas Elmik. «Need siin on pakupäkapikud kinke valvamas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles