Röövitud mees ja vigastatud naine elasid Järvamaal omaette

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede öösel Ardu lähedal kurjategijate ohvriks langenud Kajari Paasi ja Veera maja asub Paide vallas Tallinna–Tartu maanteest mõnesaja meetri kaugusel, kuid nii kitsa metsatee ääres, et niisama sinna keegi ei eksi.

Mõnesaja meetri kaugusel on veel paar elamut.

Aiaga ümbritsetud kompleksi jääb elumaja, garaaž, saunamaja, kuur ja grillkoda. Sauna juurde on kaevatud väike tiik. Väraval on hoiatussilt koera kohta, kuid täna keskpäeval seal ühtegi hingelist ei liikunud.

Hoovis seisid kaks sõidukit: maastikuauto ja buss.
Naabrid Kajari ja Veeraga ei suhelnud ega osanud seetõttu nende kohta midagi öelda. «Olen neid selle hõbedase Mercedesega siit mööda sõitmas ikka näinud, kuid see on ka kõik,» sõnas üks naabritest.

Kohalike mäletamist mööda kolisid Kajar ja Veera sinna elama kolm või neli aastat tagasi. Küla inimesed neid päris kohalikeks ei nimetaks, sest nende tähelepanekut mööda käisid nad seal rohkem nädalavahetuseti. «Minu meelest nad igal õhtul küll siia ei tulnud,» sõnas naaber.

Kuigi nii Kajar kui ka Veera on jahimehed, siis ühe kohaliku teada pole nad kunagi koos sealsete küttidega jahil käinud.

Reede öösel tulistasid seni kindlaks tegemata kurjategijad Tallinna–Tartu maanteel Ardu kandis 40aastast Veerat ja röövisid 43aastase Kajari. Politsei palub kõigil, kes nägid 5. detsembri öösel Ardu lähistel juhtunut pealt, sellest teada anda telefonil 513 5441 või e-postiga laane.vihje@politsei.ee. Vajadusel tagab politsei tunnistajate anonüümsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles