Võõras mees kutsus väikest poissi autosse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paides elav naine hoiatab sotsiaalmeedias kirsipunase kaubikuga sõitva mehe eest, reede keskpäeva paiku oli too kutsunud oma autosse tema kaheksa-aastast last.

Naise sõnul juhtus see reedel kella 12 ja 12.15 vahel Paide ujula ja Õlitähe tankla vahelisel teel. Esimeses klassis käiv laps oli selgitanud emale, et punane Volkswageni kaubik pidas kinni ja selles istunud vanem meesterahvas kutsus teda autosse. «Laps sai aru, et tegemist pole peretuttava, vaid täiesti võõra inimesega, ning hakkas jooksma,» kirjutab ema.

Lapse ütlust mööda olnud mees signaali lasknud, kuid siis suurel kiirusel minema sõitnud. Laps jooksis tanklasse abi paluma. «Telefoni tal kaasas polnud,» lisab ema.

Naine oletab, et naaber, kes nutva lapse tanklast koju tõi, nägi seda kõike juhuslikult pealt. «Tema oli ka see, kes mulle autot kirjeldas, aga numbrimärki ta ei jõudnud vaadata,» kirjutab naine.

Naine lubab politseisse avalduse teha. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles