Võõras mees kutsus väikest poissi enda autosse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Pärnu Postimees

Sotsiaalmeedias hoiatab Paides elav naine, et kirsipunase kaubikuga sõitnud mees kutsus reede keskpäeva paiku autosse tema 8-aastast last.
 

Naise sõnul juhtus see reele 12-12.15 ajal Paide ujula ja Õlitähe tankla vahelisel teel. Laps jutustas emale, et punane Volkswageni kaubik pidas kinni, selle sees istunud vanem meesterahvas kutsus esimese klassi last autosse. "Laps sai aru, et tegemist pole peretuttavaga, vaid täiesti võõra inimesega ning hakkas jooksma," kirjeldas ema.

Lapse sõnul oli mees ka signaali lasknud, kuid siis suurel kiirusel minema sõitnud. Laps aga jooksis tanklasse abi paluma. "Telefoni tal kaasas polnud." Naine oletas, et naaber, kes nutva lapse tanklast koju tõi, nägi seda kõike juhuslikult pealt. "Tema oli ka see, kes mulle autot kirjeldas, aga numbrimärki ta ei jõudnud vaadata," ütles naine.

Naine lubas ka politseisse avalduse teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles