Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soovitud kauba leiab üles Uuskasutuskeskusest liigiti. Tegevjuht Katriin Jüriska (paremal) ja jaekaubandusjuht Marlen Annabel Kubri on parasjagu üle vaatamas väljapandud kampsuneid.
Soovitud kauba leiab üles Uuskasutuskeskusest liigiti. Tegevjuht Katriin Jüriska (paremal) ja jaekaubandusjuht Marlen Annabel Kubri on parasjagu üle vaatamas väljapandud kampsuneid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järvamaa aasta noorsootöö tähistaevas sai reedel kuus tähte juurde, kui Roosna-Alliku mõisas olnud galaõhtul tunnustati tegusaid inimesi ja erakordseid ettevõtmisi.

*Paide gümnaasiumi 105. aastapäev tähistamine algas eile hommikul, kui koolipere kogunes Posti tänavale esimese gümnaasiumihoone juurde.

*Paides Rüütli 21 maja esimesel korrusel avab järgmisel nädalal uksed Uuskasutuskeskuse kuues kauplus.

*Järva maavanem Alo Aasma ja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar teatasid, et kandideerivad riigikogu valimistel Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas. Aasma täpsustas, et allkirjastas neljapäeval avalduse liitumaks Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga.

*Poliitikut, ettevõtjat ja raadiohäält Janno Lehemetsa tuntakse kui optimistlikku ja naeratavat noort meest,vähesed teavad, et ta on olnud olukorras, kus ei saanud kuude kaupa magada ja mõtted tiirlesid üksnes raha ümber.

*Omad Tootsid ja Teeled on aastate jooksul kokku saanud sellel nädalal 105. aastapäeva tähistavas Paide gümnaasiumis. Järva Teatajale rääkis oma loo kaks paari.

*Türilane Timo Porval (29) on juhindunud mõtte järgi, et kui ise oma elu paremaks ei tee, ei tee seda ka keegi teine. Julgus riskida ja enesedistsipliin viivad teda üha rohkem Eesti turundusmaailma tipu poole.

*Kuigi mehed arvavad, et neil pole tarvis vaimsusega tegeleda, usub Järvamaa ainus meesjoogaõpetaja Kalev Veskimäe, et edu nii äris kui ka pereelus sõltub kõigepealt naiseliku tunnetuse ja meheliku ratsionaalsuse tasakaalust, mida aitab edukalt saavutada jooga.

*Kuigi Järvamaa rahvaarv kahaneb, võiks arvata, et ka maakonnahaigla taastusraviosakonna töömaht väheneb, aga on aasta-aastalt hoopis suurenenud. Füsioterapeute on praegu tööl seitse ja kohe saaksid tööd veel kaks.

*Järgmisel pühapäeval, 6. detsembril on Paides jälle tavaks kujunenud koguperepäev Jõulukroon, mille konkurssidel selgub kauneimalt ehitud jõulupuu, maitsvaimad piparkoogid ja põnevaimad heegeldised, andis teada Paide kultuurikeskuse peaadministraator Ülle Laas.

*Laupäeval tähistab Türi poistekoor Türi kultuurikeskuses kell 14 algava kontserdiga oma 55 aasta juubelit.

*Tellijate postkasti jõuab ka ajakirja 30+ järgmine number.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles