Järvalased kibelevad taastusravisse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa haigla füsioterapeut Maive Sibul, kes on üks  haigla seitsmest füsioterapeudist, teeb protseduuri Kaur-Andres Saarele (4).  Kohe oleks haiglal veel tööd pakkuda kahele sama ala spetsialistile.
Järvamaa haigla füsioterapeut Maive Sibul, kes on üks haigla seitsmest füsioterapeudist, teeb protseduuri Kaur-Andres Saarele (4). Kohe oleks haiglal veel tööd pakkuda kahele sama ala spetsialistile. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Järvamaa rahvaarv kahaneb, võiks arvata, et ka maakonnahaigla taastusraviosakonna töömaht väheneb, aga on aasta-aastalt hoopis suurenenud. Füsioterapeute on praegu tööl seitse ja kohe saaksid tööd veel kaks.

Ortopeed teatab patsiendile plaanilise operatsiooni aja ja palub tal registreeruda taastusravisse. Neli nädalat enne operatsiooni paneb perearst patsiendile kirja aja taastusraviarsti juurde.

Ta saab selle päevaks, mil operatsioonist on möödas poolteist nädalat. Esimene võimalus saada Järvamaa haigla taastusraviosakonnas mõlemat arsti kirjutatud protseduuri samal päeval saabub patsiendile kuu aega pärast arsti vastuvõttu ehk kuus nädalat pärast operatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles