Türi vallavanem viibib välisvisiidil Hiinas

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi vallamaja
Türi vallamaja Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Kolmapäevast  5. detsembrini viibib Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann Eesti linnade liidu esindusega Hiina Rahvavabariigis.

Eesti linnade liidu juhatuse aseesimehe ja neljaliikmelise esinduse juhina osaleb Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann  neljandal Hiina sõpruslinnade konverentsil, kuhu on kutsutud esimest korda kõigi Balti riikide esindusi.  «Tegemist on väga suure rahvusvahelise üritusega, kus osalevad ka paljud endised riigijuhid,» teadis Siemann öelda. «Konverentsile järgneval nädalal tutvume sadamalinnadega ja seetõttu on meilgi kaasa sadamalinnade Kunda ja Sillamäe linnapea.»

Siemann lisas, et Hiinas viibimise kulud katab Hiina Rahvavabariigi välismaaga sõprussuhete arendamise assotsiatsioon. «Lennupiletid ja päevaraha maksab kohalik omavalitsus ning linnade liit katab viisakulud ja korraldab sõidu,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles