Lapsed õpetavad vanemaid prügi kasutama

Silvi Lukjanov
, reporter, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Türi Kesklinna lasteaia lapsed näitavad, mida saab meisterdada piimapakkidest, jogurtitopsidest, kanamunakarpidest, vanadest pliiatsitest, nööpidest ja paljust muust kodus üle jäävast.

Türi Kesklinna lasteaia juhataja Malle Elmiku selgitusel näeb üles seatud näitusel, mida kõike on võimalik valmistada peaaegu igaühe kodus järele jäävast prügist. «Lasteaia poolteise- kuni seitsmeaastased lapsed on  septembrist alates jääkmaterjalidest midagi valmistanud ja jagavad nüüd meie kõigiga, mida kõike saab teha kasutatud piimapakkidest ja munakarpidest, jogurtitopsidest, nööpidest ja paljust muust, mida kodus üle jääb,» lausus ta. 

Lasteaia õppealajuhataja Siiri Poopuu lisas, et näitust külastama tulnud lastevanematele on ka väike ülesanne. «Palume kõigil täita ankeedi, milles märkida näiteks, mida on lapsed teinud papptaldrikutest,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles