Maavalitsus toetas vabatahtlikke 10 000 euroga

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Järva maavanem Alo Aasma kinnitas siseturvalisuse vabatahtliku tegevuse 2014. aasta toetusprogrammist rahastatavate projektide nimekirja. Toetust saab neli projekti kokku 10 000 euro ulatuses.

Maavanem Alo Aasma ütles, et siseturvalisuse valdkonnas tegutsevad vabatahtlikud päästjad ja  abipolitseinikud teevad tänuväärset tööd meie kõigi turvatunde nimel ning eraldatud toetusega on püütud seda tööd tegevate inimeste igapäevatingimusi pisut parandada. 

Toetusprogrammi abil saavad nad seekord muretseda uut varustust ja parandada töötingimusi. «Sõrandu vabatahtlikus päästekomandos ja osas Türi vabatahtliku tuletõrje ühingu  komandos on plaanis välja vahetada oma aja ammu ära elanud garaažiuksed,  Järva-Jaani vabatahtlikud päästjad ostavad uut päästetehnikat ning abipolitseinikele muretsetakse uut  varustust,» selgitas Aasma.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles