Teisipäevane Järva Teataja kirjutab

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal  nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt.
Sargvere maakultuuri edendamise seltsi eestvedaja Leila Joosepsoni rõõmustab aasta sädeinimese tunnustus, sest ta on paaril viimasel aastal nii Sargveres, Karedal kui ka Järva-Jaani külaellu pannud oma aega ja hinge sedavõrd, et on ka enda meelest äramärkamist väärt. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

*Järgmisest nädalast vahetab Järva tarbijate ühistule kuuluv Paide restoran rentnikku, kes ristib selle koha Paide Plazaks ning hakkab südalinnas pakkuma grilltoite ja sušit.

*Paide linn on nagu ülekaalus laps, kellelt vanemad on taskuraha ära võtnud, et ta endale maiusi osta ei ostaks. Kui laps suudab normaalkaalu jõuda, saab ta ka taskuraha tagasi.

*Kodukant Järvamaa tänavu sädeinimese tiitli saanud Leila Joosepson usub, et hingega toimetamised Sargveres ja Kareda vallas on väärt tunnustust, aasta küla Kaalepi endine külavanem Maiu Mäe võtab võitu kui kiidusõnu rahvale.

*Uurisime, kuidas on läinud Järvamaal «Maale elama» algatusel.

*Järvajaanilaste Oole Soodla ja Kalmer Seire kolm aastat tagasi rajatud autoremonditöökoda Kuksemal on nüüd üle-eestilise autokaupluse ja töökodade keti esindus ning kasutab tehnika uusimat sõna – 3D-sillastendi.

*Eelmisel nädalal Aravete keskkoolis huvilistele tervislikust liikumisest kõnelenud Tallinna ülikooli dotsent Kaarel Zilmer ja emeriitlektor Rene Meimer panid kuulajatele südamele liikumisel mitte rapsida. Sport ei ole tervis. Tervis on õige liikumine.

*Eelmisel nädalal maha sadanud lumi tõi jõulud suure sammu lähemale. Kuigi esimene advent on alles pühapäeval, on elektriküünlad alustanud võidukäiku. Koduleheküljel saab pikemalt lugeda elektriküünaldest.

*Juba praegu tuleb paljudel tööle või kooli ja tagasi koju minna hämaras või suisa pimedas. Kellakeeramine on õhtusest valgest ajast veel jupikese ära ampsanud ja juba kurdame sügismasendust.

*Vana ja uue pildi rubriigis kiikame seekord Paide kirikusse.

*Järva Teataja vahel ilmub järgmine Maa Elu number.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles